Επικαιροτητα

Ο Δήμος Τρίπολης στηρίζει το Wheeling2Help

Ο Δήμος Τρίπολης Στηρίζει Την Εθελοντική Πρωτοβουλία Wheeling 2 Help.

 

Ο Δήμος Τρίπολης, ενώνει τις δυνάμεις του με την Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση 5ΕΝΤΕ, το Σύλλογο ΑμεΑ Αρκαδίας, και την Περιφέρεια Πελοποννήσου, σε μία κοινή δράση με κύριο άξονα την ανθρωπιστική και εθελοντική προσφορά για την επίτευξη μικρών ή μεγάλων σκοπών.

Το Wheeling2help ξεκίνησε το μακρινό του ταξίδι από την Κωνσταντινούπολη στις 7 Σεπτεμβρίου, την ημέρα έναρξης των Παραολυμπιακών αγώνων στη Βραζιλία, με ένα μοναδικό σκοπό: Τη συγκέντρωση 19,000 ευρώ και την αγορά 100 αναπηρικών αμαξιδίων.(5 αμαξίδια σε κάθε πόλη, συμπεριλαμβανομένης και της Τρίπολης).

 Ο Ελπιδοφόρος Χρυσοβέργης  και η Θεοδώρα Μπίτση, οι εμπνευστές αυτού του μεγάλου εθελοντικού εγχειρήματος, με τις ευλογίες και τη συμπαράσταση του Οικουμενικού Πατριάρχη και υπό την αιγίδα της Εθνικής Παραολυμπιακής επιτροπής, συνοδευόμενοι από  άλλους εθελοντές ποδηλάτες, φθάνουν στην Τρίπολη την Πέμπτη 29 Σεπτέμβρη, διαδίδοντας το μήνυμα της ανθρωπιστικής προσφοράς.

Θα τους υποδεχτούμε με μεγάλη χαρά στην Πλατεία Άρεως και τις ώρες 17:00-21:00 θα διοργανωθεί γιορτή με τη δυναμική παρουσία φορέων, συλλόγων, επιχειρήσεων και εθελοντών που συμμετέχουν στη  προσπάθεια, αλλά και παράλληλες δράσεις και βιωματικά εργαστήρια, με στόχο την ευαισθητοποίηση και ενίσχυση αντίστοιχων ανθρωπιστικών δράσεων.

Ανυπομονούμε για μια υπέροχη μέρα γεμάτη θετική ενέργεια!

Για μια υπέροχη γιορτή ανθρωπιστικής προσφοράς!

Περισσότερες πληροφορίες :  www. wheeling 2 help.com

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.