Αστυνομικο Ρεπορταζ

"Ανθεί" το λαθρεμπόριο και στην Πελοπόννησο

Χαρακτηριστικό το περιστατικό της σύλληψης αλλοδαπού στην Κορινθία για λαθραία τσιγάρα.

 

Όπως αναφέρεται στο ενημερωτικό δελτίο της Αστυνομίας στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για την καταπολέμηση του παραεμπορίου λαθραίων τσιγάρων, συνελήφθη, χθες (20.9.2017) το βράδυ, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Κορινθίας, 43χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Ρουμανίας, για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.

 

Ειδικότερα, χθες το βράδυ, μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, αστυνομικοί της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Κορινθίας, εντόπισαν τον 43χρονο και σε έρευνα που έγινε σε όχημα στο οποίο επέβαινε, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν -510- πακέτα τσιγάρων, τα οποία δεν έφεραν την ενδεικτική ταινία φόρου κατανάλωσης.

 

Επιπλέον, κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα και ένα (1) κινητό τηλέφωνο, ως μέσα τέλεσης αξιόποινων πράξεων, καθώς και το χρηματικό ποσό των -1.155- ευρώ και -163- LEU Ρουμανίας, ως προερχόμενα από την τέλεση αξιόποινων πράξεων.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.