Αστυνομικο Ρεπορταζ

Προσφορά Ελληνικής Αστυνομίας στο "Χαμόγελο του Παιδιού"

Η Ελληνική Αστυνομία στηρίζει έμπρακτα το έργο του Οργανισμού του "Το Χαμόγελο του Παιδιού".

 

Με αφορμή την εορτή του Προστάτη της Ελληνικής Αστυνομίας, Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου, το προσωπικό της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου, πραγματοποίησαν εθελοντικές συγκεντρώσεις διαφόρων ειδών πρώτης ανάγκης τα οποία προσφέρθηκαν στο Σπίτι του Εθελοντικού Οργανισμού Κέντρου Στήριξης Παιδιών "Το Χαμόγελο του Παιδιού", στην Αρχαία Κόρινθο Κορινθίας.

 

Συγκεκριμένα παραδόθηκε πλήθος τροφίμων, ειδών υγιεινής, βρεφικής περιποίησης κ.α. 

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου, με αφορμή την εορτή του Προστάτη της Ελληνικής Αστυνομίας, Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου, πραγματοποίησε εθελοντικές συγκεντρώσεις διαφόρων ειδών πρώτης ανάγκης, τα οποία προσφέρθηκαν στο Σπίτι του Εθελοντικού Οργανισμού Κέντρου Στήριξης Παιδιών "Το Χαμόγελο του Παιδιού", στην Αρχαία Κόρινθο Κορινθίας.

Συγκεκριμένα, χθες (18.10.2017) το πρωί, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Πελοποννήσου, Υποστράτηγος Δημήτριος Τριγώνης, συνοδευόμενος από τους Διευθυντές των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αργολίδας, Αρκαδίας και Κορινθίας, επισκέφτηκαν το Σπίτι του Εθελοντικού Οργανισμού Κέντρου Στήριξης Παιδιών "Το Χαμόγελο του Παιδιού", στην Αρχαία Κόρινθο Κορινθίας, όπου προσέφεραν τρόφιμα και είδη υγιεινής. 

Τα παραπάνω είδη, συγκέντρωσαν οικιοθελώς, με προτροπή του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, αστυνομικοί και πολιτικοί υπάλληλοι που υπηρετούν στην Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου και στις Διευθύνσεις Αστυνομίας Αργολίδας, Αρκαδίας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας. 

To αστυνομικό και πολιτικό προσωπικό των Υπηρεσιών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου, ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένο στα θέματα των παιδιών, συμμετείχε εθελοντικά στην συγκέντρωση τροφίμων και αγαθών πρώτης ανάγκης, ως μια συμβολική χειρονομία αλληλεγγύης, συμπαράστασης και αναγνώρισης της προσφοράς του έργου του "Χαμόγελου του Παιδιού". 

Πιο συγκεκριμένα, συγκέντρωσαν και παρέδωσαν -8.436- συσκευασίες τροφίμων, ειδών υγιεινής και καθαριότητας, προκειμένου να καλυφθούν ανάγκες του Σπιτιού του Οργανισμού, στην Αρχαία Κόρινθο Κορινθίας.

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου συνδράμει και συνεισφέρει έμπρακτα στην επίτευξη του στόχου του Οργανισμού "Το Χαμόγελο του Παιδιού", που είναι η αποτελεσματική βοήθεια στα παιδιά που έχουν την ανάγκη μας.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.