Αστυνομικο Ρεπορταζ

Σύλληψη 53χρονου για ανθρωποκτονία και εμπρησμό

Κατηγορείται για ανθρωποκτονία ηλικιωμένης ημεδαπής και εμπρησμό...

 

Συνελήφθη, χθες (8.11.2017) το βράδυ, στη Σπάρτη Λακωνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης και του Αστυνομικού Τμήματος Ευρώτα, 53χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για  ανθρωποκτονία ηλικιωμένης ημεδαπής και εμπρησμό. 

Ειδικότερα, προχθές (7.11.2017) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ευρώτα Λακωνίας, εκδηλώθηκε πυρκαγιά στην οικία του 53χρονου και της ηλικιωμένης, όπου μετά την κατάσβεσή της, βρέθηκε νεκρή η ηλικιωμένη έχοντας εγκαύματα στο σώμα της.

Όπως προέκυψε από την εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, την πυρκαγιά στην οικία, που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο της ηλικιωμένης, την προκάλεσε ο 53χρονος, ο οποίος εντοπίσθηκε και συνελήφθη.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο διενεργούνται από το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης. 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.