Αστυνομικο Ρεπορταζ

Γρονθοκόπησαν μέχρι θανάτου 61χρονο

Συνελήφθησαν, σήμερα (3/1) και πρώτες πρωινές ώρες, στη Σπάρτη Λακωνίας, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λακωνίας, δύο αλλοδαποί υπήκοοι Γεωργίας, ηλικίας 33 και 38 ετών αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για θανατηφόρα σωματική βλάβη. 

 

Ειδικότερα, σήμερα και πρώτες πρωινές ώρες, στη Σπάρτη Λακωνίας, ο 33χρονος και ο 38χρονος, ευρισκόμενοι σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος (καφέ – μπαρ), αφού διαπληκτίστηκαν με τους θαμώνες του καταστήματος, τραυμάτισαν με τη χρήση σωματικής βίας τέσσερις (4) ημεδαπούς, ηλικίας 46, 54, 57 και 61 ετών, αντίστοιχα και μία (1) 32χρονη αλλοδαπή, υπήκοο Αλβανίας, ενώ στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Οι ανωτέρω τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λακωνίας, όπου λίγη ώρα αργότερα ο 61χρονος υπέκυψε στα τραύματά του, ενώ οι υπόλοιποι, αφού τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, απεχώρησαν.   

Μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λακωνίας, εντόπισαν αρχικά τον 33χρονο και στη συνέχεια τον 38χρονο και τους συνέλαβαν.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο διενεργούνται από το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης. 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.