Αστυνομικο Ρεπορταζ

Μεσσηνία: Σύλληψη 76χρονου για κάνναβη

Συνελήφθη 76χρονος για ναρκωτικά στη Μεσσηνία, κατασχέθηκε σχεδόν μισό κιλό κάνναβης

Συνελήφθη, σήμερα (31.1.2018) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Οιχαλίας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, 76χρονος ημεδαπός, για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά. 

Ειδικότερα, ύστερα από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, πραγματοποίησαν έρευνα στην οικία του 76χρονου, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Οιχαλίας Μεσσηνίας, όπου βρήκαν και κατέσχεσαν ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους -480,6- γραμμαρίων. 

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κυπαρισσίας, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.