Αστυνομικο Ρεπορταζ

Πρώτη συνάντηση του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή (photos)

Την Τετάρτη (7/3) πραγματοποιήθηκε συνάντηση γνωριμίας με τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Πελοποννήσου Ευάγγελο Φωτόπουλο στη ΓΑΔΠ. Ο ίδιος σχεδόν ένα μήνα έχει αναλάβει τα καθήκοντά του.

Ο κ. Φωτόπουλος μίλησε το πρωί της Τετάρτης στα τοπικά Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας και ο ίδιος είπε χαρακτηριστικά πως: "Με όλες μας τις δυνάμεις θα προσπαθήσουμε να ανταποκριθούμε στις υποχρεώσεις της κοινωνίας" και συμπλήρωσε πως"Όλα τα προβλήματα πιστεύω ότι είναι αντιμετωπίσιμα, κάτι εξαιρετικά δύσκολο δεν έχω αντιμετωπίσει μέχρι στιγμής, γενικά όμως όλα τα θέματα είναι ήπιας μορφής και η Περιφέρεια έχει χαμηλή εγκληματικότητα. Χρειάζομαι κάποια πίστωση χρόνου για να καταλάβω τα θέματα της κοινωνίας".

Στα Αστυνομικά Τμήματα που έκλεισαν στην Αρκαδία αναφέρθηκε ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Πελοποννήσου, έπειτα από ερώτηση που δέχθηκε και είπε ότι, '"Έπρεπε να κλείσουν τα Αστυνομικά Τμήματα στην Αρκαδία, διότι δεν ήταν επανδρωμένα. Οι κινητές αστυνομικές μονάδες έχουν εξαιρετικά καλή απήχηση στα χωριά, περνάνε ανά τακτά χρονικά διαστήματα και βοηθούν τους πολίτες. Περνούν ακόμα κι από περιοχές που δεν έχουν δει ποτέ αστυνομική περιπολία".

Ο κ. Φωτόπουλος έκλεισε λέγοντας πως:

"Τα σχέδια μου είναι να είμαι χρήσιμος. Η δουλειά του αστυνομικού είναι λειτουργικό επάγγελμα και θα καταβάλλω προσπάθεια να κάνω το χρέος μου". 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.