Αστυνομικο Ρεπορταζ

Ουκρανή οικιακή βοηθός κατηγορείται ότι δολοφόνησε γριούλα

Η 55χρονη από την Ουκρανία συνελήφθη με ένταλμα του ανακριτή Πρωτοδίκων Ηλείας.

Σαράντα ημέρες μετά τον θάνατο της ηλικιωμένης που υποτίθεται ότι φρόντιζε, βρέθηκε αντιμέτωπη με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση μια 55χρονη οικιακή βοηθός από την Ουκρανία, η οποία συνελήφθη με ένταλμα που εξέδωσε σε βάρος της ο ανακριτής Πρωτοδικών Ηλείας!

Η έρευνα για τις συνθήκες του τραγικού συμβάντος, ξεκίνησε στις 30 Ιανουαρίου, όταν ο γιος της ηλικιωμένης γυναίκας κατήγγειλε στο αστυνομικό τμήμα Πύργου ότι η 94χρονη μητέρα του είχε ξυλοκοπηθεί μέσα στο σπίτι της στην συνοικία Τραγανό. Μάλιστα, μια ημέρα μετά την καταγγελία, η άτυχη γριούλα ξεψύχησε από τις βαριές σωματικές βλάβες που είχε υποστεί!

Τα ευρήματα της έρευνας που έκαναν οι αστυνομικοί, οδήγησαν στην Ουκρανή που φρόντιζε σε καθημερινή βάση την ηλικιωμένη και διαπιστώθηκε ότι την είχε χτυπήσει το απόγευμα του Σαββάτου 27 Ιανουαρίου. Έτσι, εκδόθηκε το ένταλμα σύλληψης το οποίο εκκρεμούσε ως χθες, που εντοπίστηκε από αστυνομικούς του τμήματος Αρχαίας Ολυμπίας στο Κακοτάρι, όπου κατοικεί μόνιμα με τον σύζυγό της. Η 55χρονη οδηγήθηκε στον ανακριτή και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί. 

Πηγή: protothema.gr

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.