Αστυνομικο Ρεπορταζ

Αλλαγή Προεδρίας στην Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αρκαδίας (video)

Την Τετάρτη (18/4) παραχωρήθηκε, στο Αστυνομικό Τμήμα Τρίπολης, Συνέντευξη Τύπου από τον τέως Πρόεδρο κ. Παναγιώτη Καγκαράκη και τον νέο Πρόεδρο κ. Γεώργιο Οικονομόπουλο για τις αρχαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν στα τέλη Μαρτίου.

Στις 30 και 31 Μαρτίου η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αρκαδίας πραγματοποίησε εκλογές για την ανάδειξη του Νέου Διοικητικού Συμβουλίου, της Ελεγκτικής Επιτροπής, των αντιπροσώπων της ΠΟ.ΑΣ.Υ και του Συμβουλίου Μεταθέσεων.

Ο κ. Παναγιώτης Καγκαράκης, πρώην Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών και Μέλος του Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας, ανακοίνωσε ότι μετά από 15-16 χρόνια στο Δ.Συμβούλιο και 11 χρόνια ως Πρόεδρος ήταν η τελευταία φορά που συμμετείχε στις εκλογές, ενώ η θητεία του έληξε τον Μάρτιο του 2018.

Ευχαρίστησε όλους τους συναδέλφους για όλα αυτά τα χρόνια που τον εξέλεξαν ως Πρόεδρο της Ένωσης, στις τέσσερις εκλογικές διαδικασίες που συμμετείχε για την προεδρία, τα Διοικητικά Συμβούλια που τόσα χρόνια είναι μία γροθιά και αποσύρεται με ψηλά το κεφάλι.

Επίσης ευχαρίστησε τα Μ.Μ.Ε. που στάθηκαν αρωγοί όλα τα χρόνια στην προσπάθεια για την ανάδειξη των προβλημάτων τους.

Ιδιαίτερα ο κ. Καγκαράκης ευχαρίστησε τον νέο Πρόεδρο κ. Γεώργιο Οικονομόπουλο, φίλο και συνεργάτη του τα τελευταία 10 χρόνια, και του ευχήθηκε ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στο δύσκολο έργο του αναφέροντας πώς είναι "σίγουρος ότι θα σταθεί στο ύψος των περιστάσεων".

Έπειτα ο νέος Πρόεδρος κ. Γεώργιος Οικονομόπουλος παρουσίασε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο και ευχαρίστησε τον κ. Καγκαράκη λέγοντας πως "έχει θέσει τον πήχη πάρα πολύ ψηλά" και εύχεται να μπορέσει, τόσο αυτός από την θέση του Προέδρου όσο και το υπόλοιπο Διοικητικό Συμβούλιο, να φανούν αντάξιοι των προσδοκιών όλων των συναδέλφων.

 

Περισσότερες λεπτομέρειες στο βίντεο που ακολουθεί:

 

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.