Αστυνομικο Ρεπορταζ

Συνελήφθησαν δύο άτομα για ναρκωτικά

Συνελήφθησαν δύο άτομα για ναρκωτικά στην Αργολίδα.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά.

Κατασχέθηκε ποσότητα ηρωίνης συνολικού βάρους -1- κιλού.

Συνελήφθησαν, την Τρίτη (3.7.2018) το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Άργους – Μυκηνών Αργολίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Άργους- Μυκηνών, δύο (2) ημεδαπές, μία (1) 18χρονη και μία (1) ανήλικη, αντίστοιχα, για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά.

Ειδικότερα, την Τρίτη (3.7.2018) το βράδυ, ύστερα από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων και μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Άργους- Μυκηνών, εντόπισαν τις ανωτέρω σε τοπική κοινότητα του Δήμου Άργους – Μυκηνών, όπου στην κατοχή τους βρήκαν και κατέσχεσαν ποσότητα ηρωίνης συνολικού βάρους ενός (1) κιλού και τις συνέλαβαν.

Επιπλέον, κατασχέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο, ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

Οι συλληφθείσες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Τμήμα Ασφαλείας Άργους- Μυκηνών.

 

 

(Δ.Τ.)

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.