Αστυνομικο Ρεπορταζ

Άνδρας εντοπίστηκε νεκρός στο Λούσιο ποταμό

Χωρίς τις αισθήσεις του εντοπίστηκε το μεσημέρι του Σαββάτου, ανάμεσα σε βράχια, ένας άνδρας στο Λούσιο ποταμό στην περιοχή της Μεγαλόπολης, στην Αρκαδία.

Συγκεκριμένα εντοπίστηκε 2,5 χλμ από το Γεφύρι του ποταμού, λίγο κάτω από το χωριό Καρύταινα, προς την πλευρά του Ατσιχώλου, από μια ομάδα που έκανε ράφτινγκ στο ποτάμι.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η Aστυνομία και η Πυροσβεστική της Μεγαλόπολης, στήθηκε ειδική επιχείρηση από τους άνδρες προκειμένου να προσεγγίσουν με βάρκα το βραχώδες σημείο που βρισκόταν εγκλωβισμένος ο άνδρας.

Μετά απο πολύωρη επιχείρηση,ολοκληρώθηκε η επιχείρηση ανάσυρσης του άνδρα και με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Μεγαλόπολης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Πρόκειται για έναν 55χρονο άνδρα, κάτοικο της ευρύτερης περιοχής, που οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έφτασε στο σημείο με το αυτοκίνητό του, το οποίο και βρέθηκε δίπλα στο ποτάμι.

Οι οικείοι του τον αναζητούσαν από το μεσημέρι της Παρασκευής 27 Ιουλίου 2018.

Οι συνθήκες θανάτου του 55χρονου ερευνώνται από τις αρχές.

 

Πηγή: ert.gr

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.