Αστυνομικο Ρεπορταζ

Πάνω από 2000 δενδρύλλια κάνναβης στη Μεσσηνία (photos)

Το πρωί της Τετάρτης (22/8) κατασχέθηκαν περισσότερα από 2000 δενδρύλλια κάνναβης στη Μεσσηνία.

Στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και δράσεων για την καταπολέμηση της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης και κατόπιν κατάλληλης αξιολόγησης και αξιοποίησης στοιχείων, εντοπίσθηκε σε αγροτοδασική περιοχή του Δήμου Τριφυλίας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης.

Ειδικότερα, την Τετάρτη (22.8.2018) το πρωί, πραγματοποιήθηκε οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση και εξερεύνηση, σε αγροτοδασική περιοχή του Δήμου Τριφυλίας Μεσσηνίας, όπου σε ειδικά διαμορφωμένο και κατάλληλα εκχερσωμένο χώρο, εντοπίστηκε φυτεία κάνναβης, στην οποία καλλιεργούταν συνολικά -2.071- δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από 5 έως 70 εκατοστών περίπου, τα οποία αφού εκριζώθηκαν, κατασχέθηκαν. 

Επιπλέον, στο χώρο της φυτείας, βρέθηκε σκηνή, την οποία είχαν εγκαταστήσει οι καλλιεργητές για να εξασφαλίζουν τη μακρά διαμονή τους στο χώρο αυτής, καθώς και διάφορα αντικείμενα, απαραίτητα για τη διαμονή τους, ενώ βρέθηκαν και κατασχέθηκαν καλλιεργητικός και αρδευτικός εξοπλισμός.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, ενώ η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των καλλιεργητών την φυτείας.

 

Δ.Τ.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.