Αστυνομικο Ρεπορταζ

Σπάρτη: Σύλληψη για απόπειρα ανθρωποκτονίας!

Συνελήφθη 59χρονος για απόπειρα ανθρωποκτονίας στη Λακωνία - Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.

Συνελήφθη, σήμερα (8.10.2018) το μεσημέρι, στη Σπάρτη Λακωνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Λακωνίας και του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, 59χρονος αλλοδαπός για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος 47χρονου αλλοδαπού.

Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα. 

Ειδικότερα, σήμερα (8.10.2018) το μεσημέρι, στη Σπάρτη Λακωνίας μετά από διαπληκτισμό που είχαν οι ανωτέρω για προσωπικές τους διαφορές και κατά τον χρόνο που βρίσκονταν στην οικία του 59χρονου, ο ανωτέρω δράστης με τη χρήση μαχαιριού, τραυμάτισε τον 47χρονο στα πλευρά.

Μετά από άμεση κινητοποίηση, αστυνομικοί της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Λακωνίας και του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, μετέβησαν στο σημείο και συνέλαβαν τον 59χρονο, ενώ κατέσχεσαν και το προαναφερόμενο μαχαίρι. 

Ο 47χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λακωνίας, όπου και νοσηλεύεται.  

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης.

Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο διενεργούνται από το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης. 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.