Αστυνομικο Ρεπορταζ

Φυλάκιση 2 ατόμων για παράνομο κυνήγι στην Γορτυνία

Ποινή φυλάκισης για παράνομο κυνήγι, επιβλήθηκε σε δύο λαθροθήρες. "Πιάστηκαν" στην περιοχή των Κακουρέικων του Δήμου Γορτυνίας.

Την Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2018, μικτό κλιμάκιο Ομοσπονδιακών Θηροφυλάκων του νομού Αρκαδίας που αποτελούνταν από τους κ.κ. Καγιούλη Δημήτριο, Ηλιόπουλο Γεώργιο, Παναγιώτου Γεώργιο και Μουστόγιαννη Μιχαήλ κατά την άσκηση των υπηρεσιακών τους καθηκόντων στην ευρύτερη περιοχή των Κακουρέικων, Δήμου Γορτυνίας, αντιλήφθηκαν περί ώρα 20.15 μ.μ. ύποπτο όχημα για λαθροθηρία.

Του έκαναν σήμα για να σταματήσει αλλά ο οδηγός του όταν τους αντιλήφθηκε ανέπτυξε ταχύτητα και τράπηκε σε φυγή. Οι θηροφύλακες το ακολούθησαν με τα υπηρεσιακά τους οχήματα και κατάφεραν να το ακινητοποιήσουν. Όταν προσέγγισαν το όχημα είδαν ότι ο ένας εκ των δύο επιβαινόντων πέταξε κυνηγετική καραμπίνα στο πίσω κάθισμα. Στην έρευνα που έκαναν βρήκαν διάσπαρτα φυσίγγια κατάλληλα για θήρα λαγού εντός του οχήματος και στις τσέπες του ενός ατόμου.

Ακολούθησε κατάσχεση των παράνομων μέσων θήρας και αυτόφωρη διαδικασία. Το επόμενο πρωινό ο Εισαγγελέας Τρίπολης άφησε ελεύθερους τους συλληφθέντες και όρισε τακτική δικάσιμο για τις 21/11/18. 

Την Τετάρτη (21/11) κατά την εκδίκαση της υπόθεσης αυτής στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Τρίπολης, επιβλήθηκε στους δύο λαθροθήρες ποινή φυλάκισης 15 μηνών και 9 μηνών αντίστοιχα.

ΤΟ Δ.Σ.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.