Αστυνομικο Ρεπορταζ

Τρίπολη: Συνελήφθη 55χρονος για... "φρουτάκια"

Την Παρασκευή (4/1) συνελήφθη 55χρονος για παράβαση της νομοθεσίας για τα παίγνια, στην Τρίπολη Αρκαδίας.

Στο πλαίσιο των ελέγχων για την καταπολέμηση του παράνομου "τζόγου", συνελήφθη την Παρασκευή (4.1.2019) το βράδυ, στην Τρίπολη Αρκαδίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τρίπολης, ένας (1) 55χρονος ημεδαπός, για παράβαση της νομοθεσίας για τα παίγνια.

Ειδικότερα, την Παρασκευή (4.1.2019) το βράδυ, ύστερα από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Τρίπολης, πραγματοποίησαν έλεγχο σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος ιδιοκτησίας του 55χρονου, όπου διαπιστώθηκε ο 55χρονος να έχει εγκαταστήσει και να λειτουργεί τρεις (3) ηλεκτρονικούς υπολογιστές, με το παράνομο τυχερό παιχνίδι "Φρουτάκια". 

Κατά τον έλεγχο βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν, μία (1) κεντρική μονάδα ηλεκτρονικού υπολογιστή, καθώς και τρεις (3) ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρίπολης, ενώ η αστυνομική έρευνα και η προανάκριση, διενεργούνται από το Τμήμα Ασφαλείας Τρίπολης.

Δ.Τ.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.