Αστυνομικο Ρεπορταζ

Θανατηφόρο τροχαίο μετά τη σήραγγα Καλογερικού

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (7/3), λίγο μετά τη σήραγγα του Καλογερικού.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 09:00 (8/3)

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση o συνοδηγός έχει μεταφερθεί σε νοσοκομείο των Αθηνών και έχει διαφύγει τον κίνδυνο.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 18:00

Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση, ο 67χρονος οδηγός του οχήματος απεβίωσε, ενώ ο 58χρονος συνοδηγός του Ι.Χ. νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης.

 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 16:30

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση, στο ΙΧ όχημα επέβαιναν δύο άνδρες. Απεγκλωβίστηκαν από το όχημα και διακομίστηκαν στο Παναρκαδικό Γενικό Νοσοκομείο Τρίπολης. 

Oι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως ο 67χρονος οδηγός του ΙΧ είναι νεκρός, χωρίς να υπάρχει επίσημη ενημέρωση μέχρι στιγμής, ενώ ο συνοδηγός είναι σε κρίσιμη κατάσταση.

 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 15:15

Σύμφωνα με πληροφορίες, περίπου στις 15:00, στην Εθνική Οδό Τρίπολης - Καλαμάτας στο ρεύμα προς Αθήνα (Α 169,6), λίγο μετά τη σήραγγα του Καλογερικού, ΙΧ όχημα σφηνώθηκε στο πίσω μέρος ενός φορτηγού.

Στο σημείο έσπευσε η Πυροσβεστική Υπηρεσία καθώς και η Αστυνομία, διότι όπως ενημερωθήκαμε στο ΙΧ είναι εγκλωβισμένα δύο άτομα.

Η κυκλοφορία στο οδικό δίκτυο ρυθμίζεται από τις αρμόδιες αρχές. 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.