Αστυνομικο Ρεπορταζ

Νεκρό άτομο στην παλαιά Ε.Ο. Μεγαλόπολης - Καλαμάτας

Ένα νεκρό άτομο εντόπισαν τo πρωί της Τρίτης (7/5) και ώρα 06:00 π.μ., οι πυροσβέστες που κλήθηκαν να σβήσουν φωτιά σε αυτοκίνητο, στην παλαιά εθνική οδό Μεγαλόπολης - Καλαμάτας.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της Πυροσβεστικής νεκρό άτομο εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς σε Ε.Ι.Χ. αυτοκίνητο, στο 1ο χλμ της Π.Ε.Ο. Μεγαλόπολης – Καλαμάτας. Στο συμβάν επιχείρησαν 7 πυροσβέστες με 4 οχήματα.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής, σχετικά με την υπόθεση νεκρού ατόμου, η ταυτότητα του οποίου παραμένει ακόμα άγνωστη.

Σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες, το θύμα φέρεται να είναι 56χρονος άνδρας με καταγωγή από τα Ιωάννινα, ο οποίος είχε μετοικήσει στη Μεγαλόπολη για επαγγελματικούς λόγους. Τα στοιχεία προέκυψαν από την εξέταση των πινακίδων του οχήματος.

Ωστόσο, για να γίνει η πλήρης ταυτοποίηση του θύματος, οι αρχές αναμένουν τα αποτελέσματα της εξέτασης DNA.

 

(Φωτογραφία αρχείου)

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.