Αστυνομικο Ρεπορταζ

Θανατηφόρο τροχαίο στην Ε.Ο. Τρίπολης - Κορίνθου

Θανατηφόρο τροχαίο με θύμα 50χρονο μοτοσικλετιστή σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής (12/5), λίγο πριν τη σήραγγα Αρτεμισίου. 

Συγκεκριμένα, την Κυριακή (12/5) και ώρα 19:10 το απόγευμα, στη περιοχή της Νεστάνης λίγο πριν τη σήραγγα Αρτεμισίου, μοτοσικλέτα συγκρούστηκε με προπορευόμενο ΙΧ αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε 4μελής οικογένεια, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του μοτοσικλετιστή.

Ο μοτοσικλετιστής μεταφέρθηκε στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης, όπου ύστερα από λίγη ώρα εξέπνευσε. Οι επιβαίνοντες του οχήματος δεν τραυματίστηκαν. 

Σύμφωνα με πληροφορίες το θύμα ήταν πατέρας τεσσάρων παιδιών και είχε καταγωγή από την Αθήνα. 

 

AΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

Χθες (12.5.2019) το απόγευμα, στο 143,1 χιλιόμετρο του Νέου Αυτοκινητόδρομου Αθηνών- Κορίνθου- Τριπόλεως- Καλαμάτας, μοτοσικλέτα, την οποία οδηγούσε 50χρονος ημεδαπός, συγκρούστηκε με Ι.Χ. αυτοκίνητο, που οδηγούσε 43χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 50χρονου.

 Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Ανατολικής Πελοποννήσου.

 

(φωτογραφία αρχείου)

 

 

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.