Αστυνομικο Ρεπορταζ

Συλλήψεις για ναρκωτικά και κλοπές στον Δήμο Τρίπολης

Τη Δευτέρα 13 Μαΐου 2019 πραγματοποιήθηκαν 4 συλλήψεις σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Τρίπολης.

Συνελήφθησαν τρία άτομα για απόπειρα κλοπής

Συνελήφθησαν, χθες (13.5.2019) το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τρίπολης Αρκαδίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αρκαδίας, τρεις (3) ημεδαποί, 20χρονος και δύο (2) ανήλικοι, γιατί μαζί με έναν ακόμη ανήλικο, ο οποίος αναζητείται, διέρρηξαν οικία ημεδαπού χωρίς ωστόσο να αφαιρέσουν κάτι. Για την ίδια υπόθεση κατηγορούνται και πέντε (5) ημεδαποί, δύο άνδρες, ηλικίας 42 και 47 ετών και τρεις γυναίκες, ηλικίας 34,38 και 46 ετών, αντίστοιχα, γονείς των ανηλίκων, για παραμέληση της εποπτείας τους.

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Τρίπολης.

 

Συνελήφθη ένα άτομο για ναρκωτικά

Συνελήφθη, χθες (13.5.2019) το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τρίπολης Αρκαδίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Αρκαδίας, 22χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε.

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.