Αστυνομικο Ρεπορταζ

Συνελήφθη 29χρονος αλλοδαπός για ανθρωποκτονία

Για προμελετημένη ανθρωποκτονία και για παράβαση νομοθεσίας για αλλοδαπούς, κατηγορείται 29χρονος αλλοδαπός και θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Εφετών Ναυπλίου. 

Συνελήφθη, σήμερα (28.5.2019) το μεσημέρι, στη Σπάρτη Λακωνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ευρώτα, 29χρονος αλλοδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε Ερυθρά Αγγελία Διεθνών Αναζητήσεων.

Συγκεκριμένα, εκκρεμούσε Ερυθρά Αγγελία Διεθνών Αναζητήσεων από τις Αλβανικές Αρχές, σύμφωνα με την οποία κατηγορείται για ανθρωποκτονία εκ προμελέτης και κατά συναυτουργία, πράξη που έλαβε χώρα την 4.10.2012 στην Αλβανία.

Όπως επιπλέον προέκυψε, σε βάρος του ανωτέρω εκκρεμούσε και μία (1) απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης, για παράβαση της νομοθεσίας για τους αλλοδαπούς.

Ο 29χρονος θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Εφετών Ναυπλίου. 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.