Αστυνομικο Ρεπορταζ

ΑΡΚΑΔΙΑ: Δύο εξιχνιάσεις κλοπών και μία σύλληψη

20χρονος συνελήφθη στην Τρίπολη. Δικογραφία για 27χρονο που διέρρηξε κατοικία στο Άστρος και για 30χρονο που έκλεψε ποδήλατο στην Τρίπολη!

Συνελήφθη, χθες (23.7.2019) το απόγευμα, στην Τρίπολη, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αρκαδίας, 20χρονος ημεδαπός, γιατί λίγο νωρίτερα, μπήκε σε οικία ημεδαπής και αφαίρεσε χρήματα. 

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Τρίπολης. 

Επίσης, εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, μία περίπτωση κλοπής ποδηλάτου ημεδαπού, που είχε γίνει την 14.7.2019, στην Τρίπολη. 

Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία, σε βάρος ενός 30χρονου αλλοδαπού, για κλοπή, ενώ το ποδήλατο βρέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.

Τέλος, εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Βόρειας Κυνουρίας, μία περίπτωση κλοπής- διάρρηξης σε οικία ημεδαπού, που είχε γίνει την 14/15.6.2014, στο Άστρος Αρκαδίας. 

Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία, σε βάρος ενός 27χρονου ημεδαπού, για κλοπή.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.