Αστυνομικο Ρεπορταζ

Πύργος: Θρίλερ με γκράφιτι από αίμα

Εντοπίστηκαν το πρωί της Δευτέρας στο αθλητικό κέντρο της Αγίας Βαρβάρας. 

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αστυνομικές Αρχές στον Πύργο, μετά τα άκρως περίεργα ευρήματα που εντοπίστηκαν το πρωί της Δευτέρας στο αθλητικό κέντρο της Αγίας Βαρβάρας. Γκράφιτι από αίμα σε πόρτες και τοίχους και κηλίδες αίματος στα σκαλοπάτια, έξω από το χώρο του ΚΑΠΗ που στεγάζεται και η υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας.

Νωρίς το πρωί περίοικος αντιλήφθηκε τις κηλίδες αίματος και ενημέρωσε τις αρχές. Φαινόταν σα να είχαν μαχαιρώσει κάποιον που είχε χάσει αρκετό αίμα στο σημείο. Αμέσως άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας έσπευσαν στο σημείο και ερεύνησαν σπιθαμή προς σπιθαμή όλη την περιοχή, αναζητώντας περαιτέρω στοιχεία.

Παράλληλα αναζητήθηκε στα νοσοκομεία του νομού ή σε γιατρούς αν έχει μεταφερθεί εκεί κάποιος που έχει τραυματιστεί πιθανότατα σε συμπλοκή, χωρίς όμως κάποιο αποτέλεσμα.

Διαβάστε ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.