Αστυνομικο Ρεπορταζ

ΤΡΙΠΟΛΗ: Εξι ανήλικοι κατηγορούνται για δύο κλοπές

Η Ασφάλεια Τρίπολης εξιχνίασε τις περιπτώσεις κλοπής μηχανής και μοτοποδηλάτου.

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, μία περίπτωση κλοπής δίκυκλης μοτοσικλέτας ημεδαπού, που είχε γίνει την 8.9.2019, στην Τρίπολη. 

Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο ανήλικων ημεδαπών, για κλοπή, που περιλαμβάνει επιπλέον έναν 46χρονο ημεδαπό και δύο ημεδαπές, ηλικίας 35 και 46 ετών, αντίστοιχα, γονείς των ανήλικων, για παραμέληση της εποπτείας τους, ενώ η μοτοσικλέτα βρέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη.

Ακόμη η Ασφάλεια Τρίπολης εξιχνίασε μία περίπτωση κλοπής δίκυκλου μοτοποδηλάτου ημεδαπού, που είχε γίνει την 10.8.2019, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τρίπολης. 

Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος τριών (3) ανήλικων αλλοδαπών, για κλοπή, ενώ κατηγορείται ένας ακόμα ανήλικος αλλοδαπός, για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος, ενώ το μοτοποδήλατο βρέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.