Αστυνομικο Ρεπορταζ

Φιλιατρά: Σκότωσε την 57χρονη επειδή τον απέλυσε

Εξιχνιάστηκε το άγριο έγκλημα που συγκλόνισε όλη τη χώρα.

 

Συγκλονισμένοι παραμένουν οι κάτοικοι στα Φιλιατρά από την άγρια δολοφονία 57χρονης.

Για το έγκλημα όπως αναφέρουν τοπικά Μέσα, συνελήφθη χθες ως δράστης στην περιοχή Γιόλακα Φιλιατρών από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας 34χρονος Πακιστανός, πρώην εργάτης της άτυχης 57χρονης.

Ο 34χρονος ήταν από τους πρώτους που είχε προσαχθεί από τις αστυνομικές αρχές, καθώς στην ταυτοποίησή του βοήθησε βιντεοληπτικό υλικό που είχαν στα χέρια τους οι αστυνομικοί, σημειώνει το tharrosnews τονίζοντας ότι αφορμή, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν η απόλυσή του τις προηγούμενες ημέρες.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, ο δράστης του εγκλήματος φαίνεται να γνώριζε το χώρο και να κινήθηκε αστραπιαία. Μπήκε από το πίσω μέρος του σπιτιού, σπρώχνοντας μια πόρτα και διέφυγε από την κεντρική είσοδο. Το εσωτερικό του σπιτιού είχε ίχνη μικρής αναστάτωσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες πάντως, η αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο να υπήρχε και συνεργός στο αποτρόπαιο έγκλημα.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.