Αστυνομικο Ρεπορταζ

Νεκρή 23χρονη σε τροχαίο στο Βραχάτι

Σε άμορφη μάζα σιδερικών μετατράπηκε μικρό ΙΧ το οποίο στις 1:30 τα ξημερώματα εξετράπη της πορείας του και καρφώθηκε σε κολώνα.

Τραγικό τροχαίο δυστύχημα με μια κοπέλα νεκρή και μια σοβαρά τραυματισμένη, σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας στην Παλαιά Εθνική Οδό Πατρών – Κορίνθου στο Βραχάτι Κορινθίας.

Επι τόπου έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής, που κατάφεραν έπειτα από αγωνιώδεις προσπάθειες να απεγκλωβίσουν οδηγό-συνοδηγό και μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Κορίνθου όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών η μια γυναίκα δεν κατάφερε να κρατηθεί στην ζωή και κατέληξε, η άλλη γυναίκα νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένη.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. αναφέρει:

Σήμερα (2.11.2020) και πρώτες πρωινές ώρες, στο Βραχάτι Κορινθίας, Ι.Χ. επιβατηγό όχημα, που οδηγούσε 24χρονη ημεδαπή και επέβαινε 23χρονη αλλοδαπή, εξετράπη της πορείας του, προσέκρουσε σε κατάστημα και στη συνέχεια σε σταθερό αντικείμενο, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της 23χρονης και τον τραυματισμό της 24χρονης οδηγού. 

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Κορίνθου.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.