Αστυνομικο Ρεπορταζ

Φυλακές Τρίπολης: Πλησιάζει η δίκη του παπά που κατηγορείται για βιασμό

Το δικαστήριο διέκοψε για τις 10 Νοεμβρίου.

Η υπόθεση που συγκλόνισε την κοινή γνώμη αποκαλύφθηκε, όταν ένα 12χρονο κορίτσι από τη Βουλγαρία βρήκε το θάρρος να μιλήσει στο Χαμόγελο του Παιδιού, το οποίο κίνησε τις διαδικασίες που οδήγησαν στη σύλληψη του ιερέα και την προφυλάκισή του στις Φυλακές Τρίπολης.

Σύμφωνα με όσα φέρεται ότι είπε η 12χρονη στους παιδοψυχολόγους που την εξέτασαν, ο ιερέας την κακοποιούσε σεξουαλικά από την τρυφερή ηλικία των εννέα ετών. Μάλιστα, όταν δεν υπέκυπτε στις αρρωστημένες ορέξεις του και προέβαλε αντίσταση, εκείνος φέρεται ότι τη μαστίγωνε με τη ζώνη από τα… άμφιά του!

«Με πλησίασε ο ιερέας και ασέλγησε πάνω μου μέσα στο σπίτι με πολλαπλούς τρόπους» είχε εξομολογηθεί στους ανακριτικούς υπαλλήλους η άτυχη μικρούλα, η οποία είχε σοκάρει επίσης με τον ισχυρισμό της ότι σε όλα αυτά τα αίσχη ήταν μπροστά και η μητέρα της, που, σύμφωνα με πληροφορίες, διατηρούσε σχέση με τον 57χρονο.

Η τελευταία φέρεται ότι στην αρχή πίεζε την κόρη της να ανασκευάσει την κατάθεσή της για τον προφυλακισμένο ιερέα, όμως στη συνέχεια έριξε σε εκείνον την ευθύνη, υποστηρίζοντας ότι ο ηλικιωμένος πατέρας της δεν πείραξε την κόρη της. Η ίδια, πάντως, ισχυρίζεται ότι δεν γνώριζε τίποτα για τον εφιάλτη που περνούσε το παιδί της, ενώ αρνείται ότι ήταν μπροστά σε περιστατικά ασέλγειας σε βάρος της.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.