Αστυνομικο Ρεπορταζ

ΕΛ.ΑΣ. και πυροσβεστική για το δυστύχημα στην Αλωνίσταινα

Για τον απεγκλωβισμό των δύο 22χρονων και του 25χρονου επιχείρησαν 7 πυροσβέστες.

Με επίσημες ανακοινώσεις τους η Γενική Περιφερειακή Διεύθυνση Αστυνομίας Πελοποννήσου και η Πυροσβεστική ενημερώνουν για το δυστύχημα που έλαβε χώρα χθες στη γέφυρα Ροεινού και κόστισε τη ζωή σε δύο ανθρώπους

"Χθες (18.1.2021) το απόγευμα, στο 15,5 χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Τρίπολης- Αλωνίσταινας- Βυτίνας, Ι.Χ.Ε. όχημα, που οδηγούσε 22χρονος ημεδαπός και επέβαιναν δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 25 και 22 ετών, αντίστοιχα, εξετράπη της πορείας του και στη συνέχεια έπεσε σε γκρεμό, βάθους δέκα μέτρων, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό των επιβατών, 25χρονου και 22χρονου, ενώ ο 22χρονος οδηγός τραυματίστηκε.

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Τρίπολης", αναφέρει η ενημέρωση της ΕΛ.ΑΣ.

Σε tweet η Πυροσβεστική σημειώνει: "Χωρίς τις αισθήσεις τους απεγκλωβίστηκαν 3 άνδρες  από Ε.Ι.Χ. αυτοκίνητο και παρελήφθησαν από το ΕΚΑΒ, ύστερα από εκτροπή του οχήματός τους  από το οδόστρωμα, στην Τ.Κ. Δαβιάς του δήμου Τρίπολης Αρκαδίας. Επιχείρησαν 7 #πυροσβέστες με 2 οχήματα".

 

(Φωτογραφία από το twitter της Πυροσβεστικής)

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.