Αστυνομικο Ρεπορταζ

Λακωνία: Συνελήφθη 38χρονος για ναρκωτικά

Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία, για παράβαση των νομοθεσιών για τα ναρκωτικά και τα όπλα.

Η σχηματισθείσα δικογραφία περιλαμβάνει ακόμη δύο άτομα, που βρίσκονται έγκλειστα σε Καταστήματα Κράτησης.

Κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, πάνω από -60- κιλά κάνναβης και κυνηγετικό όπλο. 

Συνελήφθη, χθες (29.1.2021) το μεσημέρι, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Σπάρτης, 38χρονος αλλοδαπός, για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά.

Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση των νομοθεσιών για τα ναρκωτικά και τα όπλα, η οποία περιλαμβάνει ακόμη δύο (2) αλλοδαπούς, ηλικίας 29 και 30 ετών, αντίστοιχα, που βρίσκονται ήδη έγκλειστοι σε Καταστήματα Κράτησης.

Ειδικότερα, χθες (29.1.2021) το πρωί, ύστερα από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, σε δύσβατη δασική περιοχή του Δήμου Ανατολικής Μάνης Λακωνίας και εντός απόκρημνης σπηλιάς, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Σπάρτης, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν -13- συσκευασίες κάνναβης, συνολικού βάρους  -59.095- γραμμαρίων. 

Όπως προέκυψε από την διενεργηθείσα αστυνομική έρευνα, ανωτέρω ναρκωτικές ποσότητες τις είχαν αποκρύψει στο σημείο οι παραπάνω αλλοδαποί, εκ των οποίων οι δύο, ο 29χρονος και ο 30χρονος, βρίσκονται ήδη έγκλειστοι σε Καταστήματα Κράτησης και μετά τη σύλληψή τους, τις διακινούσε στην ευρύτερη περιοχή της Λακωνίας, ο 38χρονος αλλοδαπός.

Μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, ανωτέρω αστυνομικοί, εντόπισαν και συνέλαβαν τον 38χρονο αλλοδαπό, ενώ σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, σε αποθήκη και σε αγρόκτημά του, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν, ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους -1- κιλού, -1- σπάθα με μήκος λάμας -29- εκατοστών και -1- κυνηγετικό όπλο, το οποίο κατείχε παράνομα.  

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Τμήμα Ασφάλειας Σπάρτης. 

Δ.Τ.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.