Αστυνομικο Ρεπορταζ

ΤΡΙΠΟΛΗ: Δύο συλλήψεις για ναρκωτικά

Στα χέρια των αστυνομικών της ΟΠΚΕ Αρκαδίας 29χρονος και 28χρονος.

Το καθημερινό δελτίο ενημέρωσης συμβάντων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αρκαδίας περιλάμβανε σήμερα Παρασκευή 18 Ιουνίου, μεταξύ άλλων, και δύο συλλήψεις για υποθέσεις ναρκωτικών.

Μάλιστα, πρόκειται για δύο διαφορετικές περιπτώσεις που εξελίχθηκαν σε κοινότητες του δήμου Τρίπολης. Συγκεκριμένα σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση: "συνελήφθη, σήμερα (18.6.2021) και πρώτες πρωινές ώρες, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τρίπολης Αρκαδίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αρκαδίας, 28χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε".

Επίσης: "συνελήφθη, χθες (17.6.2021) το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τρίπολης Αρκαδίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αρκαδίας, 29χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε". 

Και για τις δύο περιπτώσεις προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρίπολης.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.