Αστυνομικο Ρεπορταζ

ΤΡΙΠΟΛΗ: 52χρονος παρουσιαζόταν "λογιστής" και εξαπατούσε συμπολίτες μας

Αποκαλύφθηκαν απάτες και απόπειρες απατών που έγιναν τον περασμένο Ιούνιο! 

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Τρίπολης, μία (1) περίπτωση απάτης και δύο (2) περιπτώσεις αποπειρών απάτης, σε βάρος τριών ημεδαπών, που είχαν γίνει κατά το χρονικό διάστημα από την 17.6.2021 έως και την 25.6.2021, στην Τρίπολη και σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τρίπολης. 

Για τις υποθέσεις αυτές σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 52χρονου ημεδαπού, για απάτη και απόπειρα απατών, ενώ αυτή περιλαμβάνει και άγνωστους συνεργούς του. 

Ειδικότερα, οι δράστες προσέγγιζαν ηλικιωμένους, συστήνονταν ως λογιστές των παιδιών τους και με το πρόσχημα επιστροφής φόρου σε αυτά, τους ζητούσαν χρήματα ή σε αντίθετη περίπτωση τιμαλφή, προκειμένου να πληρωθεί σχετικό παράβολο και να ολοκληρωθεί η διαδικασία επιστροφής.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.