Αστυνομικο Ρεπορταζ

ΑΡΓΟΛΙΔΑ: Εκρυβαν τα ναρκωτικά σε ξυλόφουρνο!

Φωτογραφία: Δελτίο Τύπου/Γ.Α.Δ.Π.

Χειροπέδες σε 56χρονο και 57χρονη.

Συνελήφθησαν, χθες (12.10.2021) το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ναυπλιέων Αργολίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ναυπλίου, δύο (2) άτομα, 56χρονος ημεδαπός και 57χρονη αλλοδαπή, αντίστοιχα, για ναρκωτικά. 

Ειδικότερα, χθες (12.10.2021) το μεσημέρι, ύστερα από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Ναυπλίου, με τη συνδρομή του αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών Αργολίδας, πραγματοποίησαν έρευνα στην οικία των συλληφθέντων, όπου, εντός εστίας ξυλόφουρνου, βρήκαν επιμελώς κρυμμένες και κατέσχεσαν ποσότητες κάνναβης (φούντα-κορυφάδες), συνολικού βάρους -1.890- γραμμαρίων.

Επιπλέον, σε έρευνα που ακολούθησε στον αύλειο χώρο της οικίας τους, διαπιστώθηκε να καλλιεργούν, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, -1- δενδρύλλιο κάνναβης, ύψους -2,10- μέτρων περίπου, το οποίο εκριζώθηκε και κατασχέθηκε.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Τμήμα Ασφάλειας  Ναυπλίου.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.