Αστυνομικο Ρεπορταζ

ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Στη φάκα με 22,5 κιλά κάνναβης!

Φωτογραφία: Δελτίο Τύπου/Γ.Α.Δ.Π.

Δύο συλλήψεις...

Ειδικότερα, προχθές (12.10.2021) το βράδυ, μετά από συστηματική αστυνομική έρευνα που διεξήγαγε το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου, κατά την οποία αξιοποιήθηκαν κατάλληλα και συνδυαστικά στοιχεία, αλλά και αποτελέσματα φυσικών και τεχνικών μεθόδων, προέκυψε ότι οι ανωτέρω διατηρούσαν αυτοσχέδιο αποξηραντήριο σε δασική έκταση του Δήμου Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης Κορινθίας, εντός του οποίου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης (φούντα), συνολικού βάρους -10.115- γραμμαρίων καθώς και ποσότητες κάνναβης (κλάδοι- φούντα), συνολικού βάρους -12.500- γραμμαρίων.

Επιπλέον, στην κατοχή τους βρέθηκαν -2- κινητά τηλέφωνά και όχημα, τα οποία κατασχέθηκαν ως μέσα τέλεσης αξιόποινων πράξεων, ενώ σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του 57χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -20- σπόροι κάνναβης, οι οποίοι και κατασχέθηκαν. 

Τέλος, όπως προέκυψε από την προανάκριση ο 57χρονος διακινούσε ποσότητες ναρκωτικών ουσιών (κάνναβης), στην ευρύτερη περιοχή της Κορινθίας, ενώ στις τηλεφωνικές του συνομιλίες, χρησιμοποιούσε συνθηματικές εκφράσεις και προκαθορισμένο κώδικα συνεννόησης.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο διενεργούνται από το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.