Αστυνομικο Ρεπορταζ

Νέα μέτρα: "Λουκέτο" σε 4 καταστήματα της Πελοποννήσου

Φωτογραφία: αρχείου arcadia938.gr

Αποτελέσματα των ελέγχων χθες, Σάββατο, 6 Νοεμβρίου 2021, πρώτη μέρα εφαρμογής των νέων μέτρων κατά της πανδημίας

 

Είχαμε συνολικά 261 παραβάσεις για μη χρήση μάσκας και άλλες συναφείς παραβάσεις, ενώ επιβλήθηκαν 254 πρόστιμα των 300 ευρώ και 7 των 150 ευρώ.

Οι 16 από τις παραπάνω παραβάσεις διαπράχθηκαν στην Πελοπόννησο.

320 παραβάσεις και 11 συλλήψεις για κανόνες λειτουργίας καταστημάτων, ιδιωτικών επιχειρήσεων και άλλες παραβάσεις της σχετικής νομοθεσίας (απαγόρευση λειτουργίας, μη χρήση μάσκας, ποσοστό τ.μ. επιφανείας ανά άτομο).

Στην Πελοπόννησο

– Σύλληψη ιδιοκτήτη και πελάτη, καθώς και 5.000 ευρώ πρόστιμο, σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος με επιβολή 15ήμερης αναστολής λειτουργίας, για εξυπηρέτηση του πελάτη χωρίς τα απαραίτητα πιστοποιητικά,

– Από 5.000 ευρώ πρόστιμο, σε 3 καταστήματα με επιβολή 15ήμερης αναστολής λειτουργίας, για εξυπηρέτηση πελατών χωρίς τα απαραίτητα πιστοποιητικά και παραβάσεις στους πελάτες,

– 4 παραβάσεις σε καταστήματα, για μη ανάρτηση μέγιστου επιτρεπόμενου αριθμού ατόμων,

– 6 παραβάσεις των 300 ευρώ, για μη χρήση μάσκας, από εργαζόμενους καταστημάτων.

Συνολικά, σε ολόκληρη την επικράτεια, διεξήχθησαν πάνω από 90.000 έλεγχοι κι επιβλήθηκε "αναστολή λειτουργίας" σε 23 καταστήματα.

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.