Αστυνομικο Ρεπορταζ

Πελοπόννησος: Το αστυνομικό δελτίο της ημέρας

Φωτογραφία: αρχείου arcadia938.gr

Ενημερωτικό δελτίο αδικημάτων και συμβάντων από 11.00 ώρα της 4.12.2021 έως 11.00 ώρα της 5.12.2021

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ 

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά

Συνελήφθη, χθες (4.12.2021) και πρώτες πρωινές ώρες, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τρίπολης Αρκαδίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αρκαδίας, 20χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης και -3- ναρκωτικά δισκία, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρίπολης.

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

 

Εκτροπή οχήματος με θανάσιμο τραυματισμό ενός (1) ατόμου 

Χθες (4.12.2021) το πρωί, στο Αχλαδοχώρι Μεσσηνίας, Ι.Χ. φορτηγό όχημα, που οδηγούσε 82χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας του, κατέπεσε σε πλαγιά, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Μεσσήνης.

Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα για κλοπή

Συνελήφθησαν, χθες (4.12.2021) το πρωί, στη Μεσσήνη Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μεσσήνης, δύο (2) αλλοδαποί, ηλικίας 28 και 46 ετών, γιατί αφαίρεσαν από κατάστημα διάφορα εμπορεύματα, τα οποία βρέθηκαν και αποδόθηκαν στον υπεύθυνο καταστήματος. 

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για καταδικαστικό έγγραφο

Συνελήφθη, χθες (4.12.2021) το πρωί, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας  Καλαμάτας, 30χρονη ημεδαπή, γιατί σε βάρος της εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καλαμάτας, για κλοπή.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.