Αστυνομικο Ρεπορταζ

Πελοπόννησος: Το αστυνομικό δελτίο της ημέρας

Φωτογραφία: αρχείου arcadia938.gr

Ενημερωτικό δελτίο αδικημάτων και συμβάντων από 11.00 ώρα της 11.12.2021 έως 11.00 ώρα της 12.12.2021

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα για ναρκωτικά

Συνελήφθησαν, χθες (11.12.2021) το βράδυ, στο Άργος Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αργολίδας, δύο (2) ημεδαποί, 21χρονη και 24χρονος, γιατί κατείχαν μικροποσότητες κάνναβης, οι οποίες κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άργους-Μυκηνών.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Σε εξέλιξη οι έρευνες για την εξιχνίαση υπόθεσης ληστείας

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών, για την εξιχνίαση υπόθεσης ληστείας, η οποία έλαβε χώρα χθες (11.12.2021) το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Κορινθίων Κορινθίας, όταν άγνωστοι δράστες, εισήλθαν σε οικία ημεδαπού και με την απειλή αιχμηρού αντικειμένου τον ακινητοποίησαν και αφού ερεύνησαν το χώρο, αφαίρεσαν χρήματα, χρυσαφικά και κινητό τηλέφωνο. Δράστες τράπηκαν σε φυγή και αναζητούνται. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά

Συνελήφθη, χθες (11.12.2021) το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Λουτρακίου-Αγίων Θεοδώρων Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, 39χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.