Αστυνομικο Ρεπορταζ

Αστυνομικοί της Ασφάλειας Καλαμάτας συνέλαβαν δύο άτομα για ναρκωτικά και όπλα

Φωτογραφία: Δελτίο Τύπου

Χειροπέδες σε 55χρονο και 57χρονο.

Συνελήφθησαν, χθες (21.12.2021) το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 55 και 57 ετών, αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για -τα κατά περίπτωση- αδικήματα  παράβασης των νομοθεσιών για τα ναρκωτικά, τα όπλα και του Τελωνειακού Κώδικα.  

Ειδικότερα, ύστερα από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας προέκυψε ότι ο 55χρονος διακινούσε ναρκωτικές ουσίες, κυρίως ηρωίνη, στην ευρύτερη περιοχή της Πάτρας. 

Χθες (21.12.2021) το πρωί, στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε από τους ανωτέρω αστυνομικούς, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, τέθηκε σε διακριτική παρακολούθηση η οικία του 55χρονου, όπου μετέβη ο 57χρονος και αγόρασε μικροποσότητα ηρωίνης έναντι χρηματικού ανταλλάγματος.

Οι αστυνομικοί τους ακινητοποίησαν και τους συνέλαβαν, ενώ στην κατοχή του 57χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν η ανωτέρω μικροποσότητα ηρωίνης καθώς και κινητό τηλέφωνο, ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

Τέλος, σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του 55χρονου, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:

• ποσότητες ηρωίνης, συνολικού βάρους -320,2- γραμμαρίων,

• ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους -9,3- γραμμαρίων,

• -10- ναρκωτικά δισκία,

• -2- αναδιπλούμενα στιλέτα, 

• -24- πακέτα λαθραίων τσιγάρων,

• -2- ζυγαριές ακριβείας, 

• -2- κινητά, ως μέσα τέλεσης αξιόποινων πράξεων και

• το χρηματικό ποσό των -950- ευρώ, ως προερχόμενο από τη διακίνηση ναρκωτικών.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.