Αστυνομικο Ρεπορταζ

Τρεις συλλήψεις για ναρκωτικά στον δήμο Τρίπολης

Φωτογραφία: αρχείου arcadia938

Χειροπέδες... χριστουγεννιάτικα για 36χρονο και δύο 23χρονους.

Γεμάτο το αστυνομικό δελτίο της Αρκαδίας και σήμερα, Δευτέρα, 27 Δεκεμβρίου, καθώς εκτός από το τροχαίο δυστύχημα με θύμα 26χρονο περιλαμβάνονται και συλλήψεις για κατοχή και χρήση ναρκωτικών. 

Πιο συγκεκριμένα, συνελήφθη, σήμερα (27.12.2021) και πρώτες πρωινές ώρες, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τρίπολης Αρκαδίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αρκαδίας, 36χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κοκαΐνης, η οποία κατασχέθηκε. 

Παράλληλα, συνελήφθησαν, χθες (26.12.2021) το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τρίπολης Αρκαδίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αρκαδίας, δύο (2) 23χρονοι ημεδαποί, γιατί κατείχαν μικροποσότητα και τσιγαριλίκι κάνναβης, τα οποία κατασχέθηκαν. 

Και για τις δύο περιπτώσεις προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρίπολης.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.