Αστυνομικο Ρεπορταζ

Αργολίδα: 51χρονος κατηγορείται για 12 κλοπές!

Από την εγκληματική τους δράση, καθώς αναζητείται και άγνωστος συνεργός του, είχαν αποκομίσει παράνομο περιουσιακό όφελος, που ξεπερνά τις -26.000- ευρώ...

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Άργους-Μυκηνών, δώδεκα (12) περιπτώσεις κλοπών και αποπειρών αυτών, σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Άργους-Μυκηνών Αργολίδας.

Για τις υποθέσεις αυτές, κατηγορείται 51χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών και αποπειρών αυτών, ενώ αυτή περιλαμβάνει και άγνωστο συνεργό του.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής διερεύνησης, που διεξήχθη από το Τμήμα Ασφαλείας Άργους-Μυκηνών και μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι οι ανωτέρω, κατά το χρονικό διάστημα από τις αρχές του μήνα Δεκεμβρίου 2021 έως και την 25.4.2022, σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Άργους-Μυκηνών Αργολίδας, διέπραξαν συνολικά οκτώ (8) περιπτώσεις κλοπών και τέσσερις (4) περιπτώσεις αποπειρών κλοπών σε οικίες και αποθήκη. 

Από την παραπάνω εγκληματική τους δράση είχαν αφαιρέσει, μεταξύ άλλων, χρήματα, χρυσαφικά, εργαλεία, μεταλλικά αντικείμενα και αγροτικά προϊόντα, η συνολική αξία των οποίων ξεπερνά τις -26.000- ευρώ, σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες τους.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφαλείας Άργους-Μυκηνών για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής του 51χρονου σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων, καθώς και για την ταυτοποίηση του άγνωστου συνεργού του.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.