Αστυνομικο Ρεπορταζ

Αρκαδία: Σύλληψη ανηλίκου για κλοπή ηχοσυστήματος από λεωφορείο

Φωτογραφία: αρχείου arcadia938.gr

Ενημερωτικό δελτίο αδικημάτων και συμβάντων από 11.00 ώρα της 14.5.2022 έως 11.00 ώρα της 15.5.2022

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ 

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για κλοπή

Συνελήφθη, χθες (14.5.2022) το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τρίπολης Αρκαδίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρίπολης, 17χρονος ημεδαπός, γιατί αφαίρεσε από λεωφορείο ημεδαπού, ηχοσύστημα. 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα για απόπειρα απάτης 

Συνελήφθησαν, χθες (14.5.2022), στην Πάτρα Αχαΐας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, δύο (2) ημεδαποί, 39χρονος και ανήλικος, γιατί όπως προέκυψε από την προανάκριση του Τμήματος Ασφάλειας Κορίνθου, αποπειράθηκαν, με την παράσταση ψευδών γεγονότων ως αληθινών, να εξαπατήσουν ημεδαπή και να της αποσπάσουν κινητό τηλέφωνο, για το οποίο είχε αναρτήσει σχετική αγγελία πώλησης, μέσω ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης.

Εξιχνίαση μίας (1) περίπτωσης απάτης

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης, σε συνεργασία με τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος/ Α.Ε.Α., μία (1) περίπτωση απάτης σε βάρος ημεδαπού, που έγινε την 10.2.2022. Για την υπόθεση αυτή σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 24χρονου αλλοδαπού, για απάτη με υπολογιστή. 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για καταδικαστικό έγγραφο

Συνελήφθη, χθες (14.5.2022) και πρώτες πρωινές, στην Κορώνη Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κορώνης, 49χρονος αλλοδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, για κλοπή.

 

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.