Αστυνομικο Ρεπορταζ

Αρκαδία: Σύλληψη 53χρονου για κατοχή και εμπορία ναρκωτικών

Φωτογραφία: Δελτίο τύπου/ Γ.Α.Δ.Π.

Ενημερωτικό δελτίο αδικημάτων και συμβάντων από 09.00 ώρα της 6.7.2022 έως 09.00 ώρα της 7.7.2022

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ 

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά

Συνελήφθη, χθες (6.7.2022) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Γορτυνίας Αρκαδίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρίπολης, 53χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Σε έρευνα που ακολούθησε οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους -330- γραμμαρίων, ζυγαριά ακριβείας, κινητό και το χρηματικό ποσό των -800-, ως προερχόμενο από τη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών. 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά

Συνελήφθη, χθες (6.7.2022) το πρωί, στους Γαργαλιάνους  Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, 67χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε σε αγρόκτημά του, βρέθηκε να καλλιεργεί σε γλάστρες -6- δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως -170- εκατοστά, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά

Συνελήφθη, χθες (6.7.2022) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Πύλου-Νέστορος Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 27χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Πύλου-Νέστορος.

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.