Αστυνομικο Ρεπορταζ

Πελοπόννησος: Εξιχνίαση 7 κλοπών και αποπειρών αυτών στη Λακωνία

Φωτογραφία: αρχείου arcadia938.gr

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Σπάρτης, επτά (7) περιπτώσεις κλοπών και αποπειρών αυτών, στην ευρύτερη περιοχή της Σπάρτης Λακωνίας.

Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθη χθες (16.7.2022) το πρωί, στη Σπάρτη Λακωνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Σπάρτης, 37χρονος ημεδαπός, ενώ σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών και αποπειρών αυτών, η οποία περιλαμβάνει ακόμη τρεις (3) ημεδαπούς, ηλικίας 23, 25 και 34 ετών, αντίστοιχα.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής διερεύνησης που διεξήχθη, προέκυψε ότι οι ανωτέρω, κατά το χρονικό διάστημα από την 20.6.2022 έως την 15.7.2022, στη Σπάρτη και σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σπάρτης Λακωνίας, διέπραξαν συνολικά τρεις (3) περιπτώσεις κλοπών σε οικίες, καθώς και τέσσερις (4) περιπτώσεις αποπειρών κλοπών. 

Από την παραπάνω εγκληματική τους δράση είχαν αφαιρέσει χρήματα και χρυσαφικά, που η συνολική τους αξία ξεπερνά τις -5.000- ευρώ, σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες τους.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφάλειας Σπάρτης για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων. 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.