Αστυνομικο Ρεπορταζ

Κόρινθος: Συλλήψεις για κλοπές σε σούπερ μάρκετ

18χρονος και 20χρονη στην πρώτη περίπτωση και 21χρονη στη δεύτερη σε Βραχάτι και Κιάτο αντίστοιχα.

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε το πρωί της Πέμπτης 28 Ιουλίου 2022 η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου:

Συνελήφθησαν, χθες (27.7.2022) το βράδυ, στο Βραχάτι Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βέλου-Βόχας, δύο (2) ημεδαποί, 18χρονος και 20χρονη, γιατί αφαίρεσαν από κατάστημα - σούπερ μάρκετ, -7-φιάλες οινοπνευματωδών ποτών και τσάντα θαλάσσης, τα οποία βρέθηκαν στην κατοχή τους και αποδόθηκαν. 

Επιπλέον, όπως προέκυψε, λίγο νωρίτερα, οι ανωτέρω δράστες είχαν διαπράξει ακόμη μία περίπτωση κλοπής σε κατάστημα ενδυμάτων, όπου είχαν αφαιρέσει είδη ρουχισμού, τα οποία βρέθηκαν και αποδόθηκαν.

Ακόμη, συνελήφθη, χθες (27.7.2022) το μεσημέρι, στο Κιάτο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σικυωνίων, 21χρονη αλλοδαπή, γιατί αφαίρεσε από κατάστημα - σούπερ μάρκετ, προϊόντα, τα οποία βρέθηκαν στην κατοχή της και αποδόθηκαν.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.