Αστυνομικο Ρεπορταζ

Δύο συλλήψεις στα Τρόπαια για διακεκριμένες κλοπές

Χειροπέδες σε 25χρονο και 41χρονο, ενώ αναζητείται και συνεργός τους.

Συγκεκριμένα, στην σημερινή (26/09) πρωινή ενημέρωση της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου αναφέρεται ότι:

συνελήφθησαν, χθες (25.9.2022) το μεσημέρι, στα Τρόπαια Αρκαδίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τροπαίων, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 25 και 41 ετών, αντίστοιχα, γιατί λίγο νωρίτερα, μαζί με ημεδαπό συνεργό τους, ο οποίος αναζητείται, προσπάθησαν με τη μέθοδο της απασχόλησης να εισέλθουν σε οικία ημεδαπής, δίχως όμως να ολοκληρώσουν την πράξη τους.

Επιπλέον, όπως προέκυψε, οι ανωτέρω δράστες με την ίδια μέθοδο την 20.9.2022, είχαν εισέλθει στην ίδια οικία και είχαν αφαιρέσει χρήματα. Τέλος, κατασχέθηκε όχημα, ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων, ενώ στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν χρήματα, ως προερχόμενα από την τέλεση αξιόποινων πράξεων.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.