Αστυνομικο Ρεπορταζ

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τον αγώνα "Αστέρας- ΑΕΚ"

Φωτογραφία: αρχείου arcadia938.gr

Tι αναφέρει η απόφαση του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού

Ενόψει του ποδοσφαιρικού αγώνα, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 20:30 στο γήπεδο Θ. Κολοκοτρώνης στην Τρίπολη, μεταξύ των ομάδων «ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – Α.Ε.Κ.», από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, ανακοινώνονται τα ακόλουθα:

Με Απόφαση, που εκδόθηκε από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, απαγορεύεται η οργανωμένη μετακίνηση των φιλάθλων της Π.Α.Ε. Α.Ε.Κ. για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας, ενώ παράλληλα δεν θα διατεθούν εισιτήρια και η είσοδος στο γήπεδο θα επιτρέπεται μόνο στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας.

Σε κάθε περίπτωση, αποσκοπώντας στην ομαλή διεξαγωγή του αγώνα, στη διευκόλυνση άφιξης και αναχώρησης των θεατών, καθώς και στην αποφυγή άσκοπης ταλαιπωρίας τους, παρακαλούνται να μην προσέρχονται στο γήπεδο φίλαθλοι που δεν διαθέτουν εισιτήριο. 

Σημειώνεται ότι, περιμετρικά της αθλητικής εγκατάστασης θα έχουν αναπτυχθεί αστυνομικές δυνάμεις, που θα πραγματοποιούν αυστηρούς προελέγχους, ενώ παρακαλούνται οι θεατές να προσέλθουν έγκαιρα στο στάδιο και να είναι εφοδιασμένοι με εισιτήριο και έγγραφο ταυτοπροσωπίας (αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο - πρωτότυπα) για την πραγματοποίηση των προβλεπόμενων ελέγχων, ώστε να αποφευχθεί άσκοπη ταλαιπωρία τους.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.