Αστυνομικο Ρεπορταζ

Θάνατος 55χρονης στη Διώρυγα της Κορίνθου

Φωτογραφία: hcg.gr

Οι ανακοινώσεις του Λιμενικού Σώματος για το θάνατο γυναίκας στην Κόρινθο, την προσάραξη σκάφους στη Μονεμβασιά και την ημιβύθιση ετέρου σκάφους στη Νέα Κίο.

Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε μεσημβρινές ώρες χθες, από στελέχη του Β΄ Λιμενικού Τμήματος Ισθμίων του Λιμεναρχείου Κορίνθου, τα οποία επέβαιναν σε Ε/Γ-Λάντζα, από τη θαλάσσια περιοχή της Διώρυγας Κορίνθου, 55χρονη ημεδαπή. Η ανωτέρω μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Ναυπλίου-Καλαμάτας.

*****

Ενημερώθηκε μεσημβρινές ώρες χθες η Λιμενική Αρχή Γυθείου, για παράσυρση ιστιοφόρου σκάφους λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών, χωρίς επιβαίνοντες, στη θαλάσσια περιοχή της παραλίας “ΠΛΥΤΡΑ’’ Δήμου Μονεμβασιάς. Άμεσα στην περιοχή μετέβησαν με περιπολικό όχημα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, όπου εντόπισαν το ανωτέρω Ι/Φ χωρίς επιβαίνοντες, να έχει επικαθήσει σε αμμώδη αβαθή. Από το περιστατικό δεν προκλήθηκε τραυματισμός ατόμων ή θαλάσσια ρύπανση, ενώ το σκάφος πρόκειται να αποκολληθεί με μέριμνα του ιδιοκτήτη του. Από το Λιμεναρχείο Γυθείου που διενεργεί την προανάκριση, απαγορεύτηκε ο απόπλους του ιστιοφόρου, μέχρι την προσκόμιση βεβαιωτικού αξιοπλοΐας, από εξουσιοδοτημένο φορέα.

*****

Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες χθες, το Λιμεναρχείο Ναυπλίου, για ημιβύθιση του Ε/Π - Α/Κ “ΑΝΔΡΕΑΣ” Ν.Ν. 372, το οποίο βρισκόταν ελλιμενισμένο εντός του λιμένα Νέας Κίου. Άμεσα τέθηκε σε εφαρμογή το τοπικό σχέδιο έκτακτης ανάγκης και στο σημείο μετέβησαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, όπου διαπίστωσαν την ημιβύθιση του ανωτέρω σκάφους. Από τη Λιμενική Αρχή Ναυπλίου, που διενεργεί την προανάκριση, απαγορεύτηκε ο απόπλους του εν λόγω σκάφους, το οποίο ανελκύστηκε με μέριμνα του ιδιοκτήτη στην ξηρά, ενώ από το περιστατικό δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.