Αστυνομικο Ρεπορταζ

Αρκαδία: Σύλληψη 2 ατόμων για παράνομη οπλοκατοχή και ναρκωτικά

Φωτογραφία: Δελτίο Τύπου

Η ενημέρωση από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ 

Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα για -τα κατά περίπτωση- αδικήματα παράβασης των νομοθεσιών για τα όπλα και τα ναρκωτικά

Συνελήφθησαν, σήμερα (25.3.2023) και πρώτες πρωινές ώρες, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τρίπολης Αρκαδίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αρκαδίας, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 34 και 37 ετών, γιατί ο πρώτος κατείχε μαχαίρι με μήκος λάμας -12- εκατοστά, πτυσσόμενη ράβδο (γκλοπ), πιστόλι κρότου (σε σχήμα στυλό) και κουτιά περιέχοντα -179- φυσίγγια κρότου, ενώ ο δεύτερος κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρίπολης.

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για κλοπή

Συνελήφθη, προχθές (23.3.2023) το βράδυ, στη Σπάρτη Λακωνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Σπάρτης, 41χρονος ημεδαπός, γιατί όπως προέκυψε  είχε διαρρήξει ξενοδοχείο, όπου αφαίρεσε είδη υγιεινής και ηλεκτρολογικό εξοπλισμό, τα οποία βρέθηκαν και αποδόθηκαν.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα

Συνελήφθη, χθες (24.3.2023) το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σπάρτης Λακωνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Λακωνίας, 46χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε σε όχημά του, βρέθηκαν συσκευή εκτόξευσης χημικών ουσιών (σπρέι πιπεριού) και σιδερογροθιά, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σπάρτης.

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Εκτροπή οχήματος με θανάσιμο τραυματισμό ενός (1) ατόμου 

Χθες (24.3.2023) το μεσημέρι, στους Γαργαλιάνους Μεσσηνίας, Ι.Χ. επιβατηγό όχημα, που οδηγούσε 64χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε προστατευτικές μπάρες, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του.  Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Γαργαλιάνων.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.