Αστυνομικο Ρεπορταζ

Αρκαδία: Συνελήφθησαν τρία άτομα για ναρκωτικά

Φωτογραφία: Δελτίου Τύπου

Ενημερωτικό δελτίο της Ελληνικής Αστυνομίας

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ από 09.00 ώρα της 19.5.2023 έως 09.00 ώρα της 20.5.2023

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα

Συνελήφθη, χθες (19.5.2023) το πρωί, στο Ναύπλιο Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αργολίδας, 43χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε σε όχημα του, βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα, αναδιπλούμενο μαχαίρι, με  μήκος λάμας -7- εκατοστών και σουγιάς - πολυεργαλείο, με  μήκος λάμας -5- εκατοστών, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ναυπλίου.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά

Συνελήφθη, χθες (19.5.2023) το πρωί, στο Ναύπλιο Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αργολίδας, 44χρονος ημεδαπός γιατί κατείχε ναρκωτικό δισκίο, τα οποίο κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Ναυπλίου.

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ 

Συνελήφθησαν τρία (3) άτομα για ναρκωτικά

Συνελήφθησαν, χθες (19.5.2023) το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τρίπολη Αρκαδίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αρκαδίας, τρεις (3) ημεδαποί, ηλικίας 23, 28 και 32 ετών, αντίστοιχα, γιατί κατείχαν μικροποσότητες κοκαΐνης και κάνναβης, καθώς και τσιγαριλίκι κάνναβης, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρίπολης.

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα για κλοπή

Συνελήφθησαν, χθες (19.5.2023) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 22 και 26 ετών, αντίστοιχα,  γιατί αφαίρεσαν από όχημα ημεδαπού μία χάλκινη ψεκαστήρα. Επιπλέον, όπως προέκυψε, το τελευταίο δίμηνο, ο 22χρονος είχε διαπράξει ακόμη -1- περίπτωση κλοπής στο ως άνω όχημα, όπου αφαίρεσε την μπαταρία του, καθώς και -2- απόπειρες κλοπής από το εσωτερικό του οχήματος.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για κλοπή

Συνελήφθη, χθες (19.5.2023) το πρωί, στη Μεσσήνη Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 36χρονος ημεδαπός, γιατί όπως προέκυψε, εισήλθε σε οικία ημεδαπής όπου αφαίρεσε χρήματα και κάρτα τραπέζης, με την οποία πραγματοποίησε ανέπαφες συναλλαγές. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Μεσσήνης.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για παράβαση της νομοθεσίας περί αθλητισμού

Συνελήφθη, χθες (19.5.2023) το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, σε συνεργασία με την Ομάδα Πρόληψης Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 52χρονος ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκαν -43- αναβολικά δισκία, τα οποία κατασχέθηκαν. Επιπλέον, σε έρευνα που ακολούθησε σε οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -133- αναβολικά δισκία. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά

Συνελήφθη, χθες (19.5.2022) το βράδυ στην Κυπαρισσία Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 22χρονος ημεδαπός γιατί κατείχε μικροποσότητα κοκαΐνης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Τριφυλίας.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.