Αστυνομικο Ρεπορταζ

Εξιχνιάστηκαν 10 περιπτώσεις κλοπών και αποπειρών στην Κορινθία

Φωτογραφία: facebook/Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου

30χρονος που συνελήφθη για σωρεία αδικημάτων εμπλέκεται σε εγκληματική οργάνωση.

Σε συνέχεια του από 6.7.2024 Δελτίου Τύπου της Υπηρεσίας μας, που αφορούσε τη σύλληψη ενός ατόμου για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών, συμπληρωματικά, στα πλαίσια της συνεχιζόμενης αστυνομικής έρευνας που διεξήχθη από το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου, εξιχνιάσθηκαν ακόμα -10- περιπτώσεις κλοπών και αποπειρών κλοπών στην Κορινθία, ενώ ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία 37χρονου ημεδαπού, μέλους της εγκληματικής οργάνωσης που διέπραττε κλοπές.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής διερεύνησης, που διεξήχθη από το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου, αξιοποιώντας κατάλληλα και συνδυαστικά στοιχεία, προέκυψε ότι οι -3- 30χρονοι και ο 37χρονος, κατά το χρονικό διάστημα από την 29.6.2024 έως και την 3.7.2024, στην Κορινθία διέπραξαν -7- περιπτώσεις κλοπών σε οικίες και -3- περιπτώσεις αποπειρών κλοπών σε οικίες.

Από την παραπάνω εγκληματική τους δράση είχαν αφαιρέσει, μεταξύ άλλων, χρήματα και χρυσαφικά, αποκομίζοντας έτσι παράνομο περιουσιακό όφελος, που ξεπερνά τις -50.000- ευρώ

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Κορίνθου, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται από το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου, για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.