Επικαιροτητα

Πανελλαδικές 2018: Οι εκτιμήσεις για τις βάσεις

Απρόβλεπτος παράγοντας για τις βάσεις στις Πανελλαδικές του 2018 το νέο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής που έχει μεγάλη ζήτηση.

Βαρόμετρο της κίνησης των βάσεων εισαγωγής σε πανεπιστήμια και ΤΕΙ είναι φέτος το νέο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής το οποίο και αναμένεται να τις επηρεάσει άμεσα όπως αναφέρεται σε σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας τα Νέα.

Όπως δείχνουν τα πρώτα στοιχεία από τη συμπλήρωση των Μηχανογραφικών Δελτίων των υποψηφίων που κατατίθενται αυτές τις ημέρες στο υπουργείο Παιδείας για το νέο ίδρυμα δείχνει ενδιαφέρον μεγάλη μερίδα των νέων που διεκδικούν φέτος μια θέση στο ήλιο της Ανώτατης Εκπαίδευσης της χώρας. Έτσι το ενδιαφέρον αυτό μπορεί να διαμορφώσει συνθήκες που θα επηρεάσουν τη ροή και των βάσεων μεγάλων πανεπιστημιακών ιδρυμάτων της περιφέρειας.

 

Δείτε τις εκτιμήσεις για τις βάσεις 47 σχολών στο protothema.gr.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.