Εργασια

Προσλήψεις γυμναστών στον δήμο Τρίπολης

Θα απασχοληθούν στο πρόγραμμα Άθληση για όλους".




Ο δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, με ωριαία αποζημίωση, συνολικά δύο (2) πτυχιούχων Καθηγητών Φυσικής Αγωγής κατηγορίας ΠΕ, για την λειτουργία των προγραμμάτων «Άθλησης για όλους» και συγκεκριμένα για τα προγράμματα: Παιδί και Αθλητισμός, Άσκηση στην Εφηβική Ηλικία, Άθληση και Νέοι, Άσκηση Ενηλίκων, Άθληση και Γυναίκα.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ

- Πτυχίο ή δίπλωμα Α.Ε.Ι. Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού της ημεδαπής ή ισότιμο αντίστοιχης ειδικότητας σχολών της αλλοδαπής.

- Οι υποψήφιοι δεν πρέπει να έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 16 του Κώδικα Κατάστασης Δημοτικών και Κοινοτικών Υπαλλήλων Ν. 3584/2007 (καταδίκη, υποδικία, δικαστική αντίληψη, δικαστική απαγόρευση κλπ).

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση συνοδευόμενη από τα απαραίτητα δικαιολογητικά όπως αυτά περιγράφονται στη με αριθμ. ΥΠΠΟΑ/ΓΔΥΑ/ΔΑΟΠΑΑΕΥΔΣ/ΤΣΠΕΠΑΟ/187200/13385/1259/891/7-6-2016 απόφαση του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού περί «Έγκρισης Οργανωτικού Πλαισίου Προγραμμάτων Άθλησης για Όλους» που δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ 1774/τ.Β΄/17-6-2016, στα γραφεία του Δήμου Τρίπολης (Δ/νση : Λαγοπάτη 45 & Αταλάντης, 2ος όροφος, Δ/νση Διοικητικών Υπηρεσιών, Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού και Διοικητικής Μέριμνας, τηλ. 2713600431-432, αρμόδιοι υπάλληλοι κ. Καλογεράς και κ.Σταυρόπουλος) .

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.